Tóth Gábor – befektetési tanácsadó

Elérhetőség

Tóth Gábor – befektetési tanácsadó
    Telefonszám
  • +36-20/95-66-999
  • E-mail
  • tothgabor.gold@gmail.com

 

Csalódott az értékpapír piacban? Szeretné hosszú távon biztonságban tudni vagyonát? Vásároljon most aranyat!

Vagy megvárja míg megduplázódik az arany ára?

 

Ön Dönt!

 

Az arany a legértékállóbb befektetés évszázadok óta. A legfrissebb előrejelzések szerint a következő időszakban érdemes aranyat venni, ugyanis megmozdul az aranypiac, a befektetési arany árfolyama emelkedik, és egyre többen vélekednek úgy, hogy a nemesfém komoly árdrágulás előtt áll. Az európai adósságválság és az USA átmeneti fizető képtelenségtől való félelem is segíti az arany jegyzését új és még újabb rekordokra. A nemzeti bankok az aranyat biztonsági fedezetként alkalmazzák. Számos befektetési szakértő szerint, magánszemélyeknek is nemesfémben kellene tartaniuk vagyonuk egy részét. Célszerű a magáncélú aranytartalékot hosszabb időn keresztül kisebb mennyiségek fokozatos vásárlásával felépíteni, és így az árfolyam ingadozásokat kiegyenlíteni.

Sosem lehet túl korán kezdeni akár kisebb mennyiségekkel is lehetőség adódik a megtakarításaink ilyen módón történő kezelésére. Hívjon bármikor bizalommal vagy kérje ingyenes tájékoztatónkat emailon ( tothgabor.gold@gmail.com )!

 

Befektetését diszkréten kezeljük.

 

Válassza a Zoe-Gold Kft-t, mint hivatalos befektetési arany értékesítőt.

Használja ki több, mint 15 éves tapasztalatunkat az aranypiacon. Legjobb minőségű aranytömböket forgalmazzuk, nemzetközileg auditált, elismert gyártóktól, amelyet átvesznek mindenhol a világban.

 

Visszavásárlási garanciával ! Cégek, vállalkozások hívását is várjuk! Ne feledjék: a befektetési arany ADÓ és ÁFA mentes !

 

 

Hasonló találatok innen: befektetési arany

Keresés

A mezők kitöltése nem kötelező, tehát ha pl. kizárólag egy cégnévre kíván keresni, akkor csak ezt kell megadni.


Tevékenység-kategóriák

Válasszon az alábbi kategóriák közül, vagy használja a jobb oldali keresőt, ahol szűkítheti a találatokat.